Pasta z makreli wędzonej
m7
Pasta, którą przygotowuję na kanapki.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
71
kcal
Białka
5
gram
Węglowodany
1
gram
Tłuszcze
5
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
4 / 1
Pasta, którą przygotowuję na kanapki.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
4 szczyp. sól
4 szczyp. pieprz
1 szt. makrela wędzona
1 szt. cebula
2 szt. jaja kurze całe
Przygotowanie
1
Wędzoną makrelę oddzielić od ości, pokroić na kawałki.
2
Cebulę obrać i posiekać.
3
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Tak przygotowane składniki wymieszać ze sobą dodając pieprz do smaku.
4
Pastę można zrobić także z dodatkiem majonezu.