Pasta z makreli, awokado, suszonymi pomidorami i ketchupem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_2
![Pasta z makreli, awokado, suszonymi pomidorami i ketchupem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977479743.jpeg&w=3840&q=75)
Znudziły Ci się koreczki, nie masz ochoty na wielkie pieczenie, a musisz coś przygotować dla gości? Dzięki apetycznej paście z makreli, awokado i suszonym pomidorom wprowadzisz na swój imprezowy stół smakowitą różnorodność, a zarazem nie poświęcisz zbyt wiele czasu na przygotowania.
0
0 / 0
Znudziły Ci się koreczki, nie masz ochoty na wielkie pieczenie, a musisz coś przygotować dla gości? Dzięki apetycznej paście z makreli, awokado i suszonym pomidorom wprowadzisz na swój imprezowy stół smakowitą różnorodność, a zarazem nie poświęcisz zbyt wiele czasu na przygotowania.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
150 g makrela wędzona
30 g pomidory suszone
1 szt. awokado
1 pęcz. szczypiorek
2 łyżka ketchup kotlin łagodny
2 łyżka serek śmietankowy
1 łyżka sok z cytryny
2 szczyp. sól, pieprz
Przygotowanie
Suszone pomidory drobno pokroić i połączyć z makrelą, awokado, posiekanym szczypiorem, serkiem śmietankowym oraz ketchupem Łagodnym Kotlin.
Doprawić sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem do smaku.