Pasta z makreli, awokado, suszonymi pomidorami i ketchupem
kontakt_2
0
0 / 0
0
Znudziły Ci się koreczki, nie masz ochoty na wielkie pieczenie, a musisz coś przygotować dla gości? Dzięki apetycznej paście z makreli, awokado i suszonym pomidorom wprowadzisz na swój imprezowy stół smakowitą różnorodność, a zarazem nie poświęcisz zbyt wiele czasu na przygotowania.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
?
Kcal/porcja
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
150 gr makrela wędzona
30 gr pomidory suszone
1 szt awokado
1 pęcz. szczypiorek
2 łyżka ketchup kotlin łagodny
2 łyżka serek śmietankowy
1 łyżka sok z cytryny
2 szcz. sól, pieprz
Przygotowanie
1
Suszone pomidory drobno pokroić i połączyć z makrelą, awokado, posiekanym szczypiorem, serkiem śmietankowym oraz ketchupem Łagodnym Kotlin.
2
Doprawić sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem do smaku.