Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Znudziły Ci się koreczki, nie masz ochoty na wielkie pieczenie, a musisz coś przygotować dla gości? Dzięki apetycznej paście z makreli, awokado i suszonym pomidorom wprowadzisz na swój imprezowy stół smakowitą różnorodność, a zarazem nie poświęcisz zbyt wiele czasu na przygotowania.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
Makrela wędzona
|
|
30 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
awokado
|
|
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
2 | Łyżki |
Serek śmietankowy
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |