0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
2 Sztuki
Makrela wędzona
6 Sztuk
jaja kurze całe
1 Sztuka
nać pietruszki
2 Sztuki
ogórek kiszony
2 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. makrelę obrać z ości , drobno pokroić
  2. jajka ugotować drobno pokroić
  3. ogórki drobno pokroić
  4. natkę pietruszki drobno posiekać
  5. wszystkie składniki dokładnie wymieszać
  6. przyprawić solą , pieprzem do smaku
  7. podawać z chlebem lub bułeczkami
  8. smacznego!

Opis

szybka tania przekąska

Podobne przepisy

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Omlet z fetą

Przepis
Średni Do 15 min
Omlet z fetą

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!