0

Składniki

3 Szczypty
sól
3 Szczypty
pieprz
500 Gramów
Makrela wędzona
2 Sztuki
cebula
1 Łyżka
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Z makreli usunąć wszystkie ości, kręgosłup i skórę.
  2. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
  3. Wszystko wrzucić do miski, dodać musztardę i widelcem rozgnieść rybę z cebulą.
  4. Doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać.
  5. Podawać z pieczywem

Opis

pasta na kanapeczki

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!