Pasta z makreli

m7
Pasta z makreli

Średnia 0 / 0

Oceń!

pasta na kanapeczki

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

3 szczyp. sól

3 szczyp. pieprz

500 g makrela wędzona

2 szt. cebula

1 łyżka musztarda

Przygotowanie


Z makreli usunąć wszystkie ości, kręgosłup i skórę.

Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.

Wszystko wrzucić do miski, dodać musztardę i widelcem rozgnieść rybę z cebulą.

Doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać.

Podawać z pieczywem

Wartości odżywcze na porcję


Energia

296

kcal

Białka

21

gram

Węglowodany

4

gram

Tłuszcze

21

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły