0

Składniki

3 Szczypty
sól
3 Szczypty
pieprz
500 Gramów
Makrela wędzona
2 Sztuki
cebula
1 Łyżka
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Z makreli usunąć wszystkie ości, kręgosłup i skórę.
  2. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
  3. Wszystko wrzucić do miski, dodać musztardę i widelcem rozgnieść rybę z cebulą.
  4. Doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać.
  5. Podawać z pieczywem

Opis

pasta na kanapeczki

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!