Pasta twarogowo jajeczna 2
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta twarogowo jajeczna 2](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F9794-1702058159273.jpeg&w=3840&q=75)
pasta na śniadanko lub kolację
0
0 / 0
pasta na śniadanko lub kolację
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
4 szczyp. sól
4 szczyp. pieprz kolorowy
4 szczyp. chili
250 g twaróg półtłusty
5 szt. jaja kurze całe
5 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić siatką do warzyw.
2
Twaróg rozdrobnić widelcem, przełożyć do jajek.
3
Majonez dodać do jajek i twarogu, potem płatki chili, sol i pieprz i wymieszać.
4
Podawać z dowolnym pieczywem.