Pasta makrelowa

m7
Pasta makrelowa

0

0 / 0

Idealna do kanapek na śniadanie lub kolację.

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 szczyp. pieprz

100 g ser topiony edamski

1 szt. makrela wędzona

1 szt. koper ogrodowy

3 łyżka majonez

Przygotowanie


1

Makrelę pozbawić ości. Dodać do niej serek topiony, majonez i dużo poszatkowanego koperku (dodaję na oko). Mocno popieprzyć.

2

Wszystko wymieszać i wygnieść widelcem. Posmarować pastą chleb.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

212

kcal

Białka

8

gram

Węglowodany

1

gram

Tłuszcze

19

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły