Pasta makrelowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta makrelowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F10349-1702058216056.jpeg&w=3840&q=75)
Idealna do kanapek na śniadanie lub kolację.
0
0 / 0
Idealna do kanapek na śniadanie lub kolację.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 szczyp. pieprz
100 g ser topiony edamski
1 szt. makrela wędzona
1 szt. koper ogrodowy
3 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Makrelę pozbawić ości. Dodać do niej serek topiony, majonez i dużo poszatkowanego koperku (dodaję na oko). Mocno popieprzyć.
2
Wszystko wymieszać i wygnieść widelcem. Posmarować pastą chleb.