Pasta kanapkowa z tuńczykiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta kanapkowa z tuńczykiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976612001.jpeg&w=3840&q=75)
3
0 / 0
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 puszka tuńczyk w sosie własnym
100 g ryż paraboliczny
3 szt. jajka ugotowane na twardo
1 szt. cebula czerwona
1 pęcz. szczypiorek
3 łyżka majonez
1 szczyp. sól, pieprz
Przygotowanie
1
Szybka i smaczna sałatka z tuńczykiem. U nas używana jako pasta do kanapek:-)
2
Jajka, cebulę i szczypior drobno siekamy, dodajemy ugotowany ryż i rozdrobnionego tuńczyka
3
Mieszamy z majonezem, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Gotowe:-)