0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżeczka
szczypiorek
1 Łyżeczka
bazylia
2 Sztuki
pomidor
2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
majonez
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w małą kostkę i odcisnąć z soku. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Cebulę również pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek opłukać i drobno posiekać. Do miski przełożyć pomidory, jajka, cebulę i szczypiorek. Następnie dodać majonez, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać. Gotową pastę rozsmarować na kromkach chleba.

Opis

Pyszna, szybka w wykonaniu pasta z jajek i pomidorów.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!