Pasta jajeczna z tuńczykiem

m7
Pasta jajeczna z tuńczykiem

2

0 / 0

Pyszna pasta, świetnie smakuje ze świeżym chlebkiem

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

4 szt. jaja kurze całe

1 szt. cebula

5 łyżka majonez

200 dag. tuńczyk w oleju

Przygotowanie


1

Ugotować jajka,i posiekać na drobno.Dodać posiekaną cebulę i tuńczyka z oleju.Doprawić solą i pieprzem do smaku.Dodać majonez

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1236

kcal

Białka

143

gram

Węglowodany

2

gram

Tłuszcze

72

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły