Pasta jajeczna z tuńczykiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta jajeczna z tuńczykiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F9096-1702058096726.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszna pasta, świetnie smakuje ze świeżym chlebkiem
2
0 / 0
Pyszna pasta, świetnie smakuje ze świeżym chlebkiem
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
4 szt. jaja kurze całe
1 szt. cebula
5 łyżka majonez
200 dag. tuńczyk w oleju
Przygotowanie
1
Ugotować jajka,i posiekać na drobno.Dodać posiekaną cebulę i tuńczyka z oleju.Doprawić solą i pieprzem do smaku.Dodać majonez