0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
100 Gramów
Serek topiony ementaler
4 Sztuki
Jajka ugotowane na twardo
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Pęczek szczypiorku
4 Łyżki
majonez
1 Łyżka
Posiekana natka pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka przekroić na ósemki. Cebulę obrać i troszkę pokroić. Wszystkie składniki wrzućić do blendera i zmiksować na jednolitą masę. Na koniec wrzucić pietruszkę i przyprawy i troszkę wymieszać. Kromki chleba posmarować pastą i na górę można udekorować posiekanym szczypiorkiem.
  2. smacznego

Opis

Przepis stary jak świat, troszkę zmieniony przeze mnie....Chyba że już ktoś tak próbował :)

Podobne przepisy

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!