Pasta jajeczna ala monika
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta jajeczna ala monika](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973217531.jpeg&w=3840&q=75)
Przepis stary jak świat, troszkę zmieniony przeze mnie....Chyba że już ktoś tak próbował :)
0
0 / 0
Przepis stary jak świat, troszkę zmieniony przeze mnie....Chyba że już ktoś tak próbował :)
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
100 g serek topiony ementaler
4 szt. jajka ugotowane na twardo
1 szt. cebula
1 szt. pęczek szczypiorku
4 łyżka majonez
1 łyżka posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
1
Jajka przekroić na ósemki. Cebulę obrać i troszkę pokroić. Wszystkie składniki wrzućić do blendera i zmiksować na jednolitą masę. Na koniec wrzucić pietruszkę i przyprawy i troszkę wymieszać. Kromki chleba posmarować pastą i na górę można udekorować posiekanym szczypiorkiem.
2
smacznego