0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
100 Gramów
Serek topiony ementaler
4 Sztuki
Jajka ugotowane na twardo
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Pęczek szczypiorku
4 Łyżki
majonez
1 Łyżka
Posiekana natka pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka przekroić na ósemki. Cebulę obrać i troszkę pokroić. Wszystkie składniki wrzućić do blendera i zmiksować na jednolitą masę. Na koniec wrzucić pietruszkę i przyprawy i troszkę wymieszać. Kromki chleba posmarować pastą i na górę można udekorować posiekanym szczypiorkiem.
  2. smacznego

Opis

Przepis stary jak świat, troszkę zmieniony przeze mnie....Chyba że już ktoś tak próbował :)

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!