Pasta jajeczna
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta jajeczna](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977522081.jpeg&w=3840&q=75)
pyszna pasta do kanapek. W sam raz na szybką kolację lub sycące śniadanie.
2
0 / 0
pyszna pasta do kanapek. W sam raz na szybką kolację lub sycące śniadanie.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
2 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
1 łyżecz. sok z cytryny
4 szt. jajka ugotowane na twardo
1 szt. cebula
4 łyżka majonez
15 dag. ser
Przygotowanie
1
Ugotowane jajka zetrzeć na drobnej tarce.
2
Dodać pokrojoną w kosteczkę cebulę i starty ser.
3
Przyprawić i wymieszać z majonezem.
4
Można dodać parę kropli soku z cytryny, żeby pasta nie była zbyt mdła.
5
Wymieszać i schłodzić 15 minut w lodówce.