Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pikantny pomidorowy sos z kurczakiem i chilii podany z makaronem razowym penne.
1 | Szczypta |
Chili czerwone
|
|
50 | Gramów |
Ser edamski tłusty
|
|
200 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Tzatziki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa do gyrosa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |