Pasta do kanapek z tuńczyka

m7
Pasta do kanapek z tuńczyka

0

0 / 0

Przybranie kanapki: plastry jaj, szczypiorek, pomidor:)

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szczyp. papryka słodka

0

2 łyżecz. sok z cytryny

0.50 szt. tuńczyk w sosie własnym

1 szt. żółtko jaja kurzego

2 łyżka masło

Przygotowanie


1

Masło utrzeć, gdy zmięknie dodać tuńczyka, starte żóltko, sól, paprykę, kilka kropel soku z cytryny.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

85

kcal

Białka

4

gram

Węglowodany

b/d

0

Tłuszcze

8

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły