Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis zaczerpnięty z jednej ze stron internetowych. Warty spróbowania.
400 | Mililitrów |
woda
|
|
330 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
50 | Mililitrów |
Białe wytrawne wino
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Gałka muszkatołowa starta na tarce
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Kostka |
Rosół wołowy KNORR
|
|
550 | Gramów |
Pieczarkki
|
|
1 | Sztuka |
Pęczek natki pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
Margaryna Rama
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |