Parówki w cieście francuskim

m7
Parówki w cieście francuskim

2

0 / 0

Parówki w cieście są idealne do wieczornego piwa i nie tylko. Zrobisz je szybko i łatwo. Pyszna przekąska!

3

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


18 porcji

Składniki

1 szkl. keczup

18 szt. parówki

1 szt. ciasto francuskie

Przygotowanie


1

Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski, każdą parówkę owijamy jednym paskiem. Pieczemy 14 minut w 200 stopniach z termoobiegiem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

219

kcal

Białka

7

gram

Węglowodany

11

gram

Tłuszcze

15

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły