0

Składniki

1 Kilogram
Parówki z kurczaka
1 Szczypta
ser żółty
6 Sztuk
jajko
2 Sztuki
ciasto francuskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasto francuskie kroimy na części.Każdą parówkę owijamy plasterkiem sera. Kładziemy na kawałku ciasta i zawijamy. Parówki dajemy na blache. Jajkiem smarujemy ciasto.
  2. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy 25min. Najlepiej smakuje z sosem czosnkowym lub ketchupem.

Opis

szybkie i smaczne

Podobne przepisy

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min

Kutia

Średni Ponad 3 godz

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!