0

Składniki

1 Kilogram
Parówki z kurczaka
1 Szczypta
ser żółty
6 Sztuk
jajko
2 Sztuki
ciasto francuskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasto francuskie kroimy na części.Każdą parówkę owijamy plasterkiem sera. Kładziemy na kawałku ciasta i zawijamy. Parówki dajemy na blache. Jajkiem smarujemy ciasto.
  2. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy 25min. Najlepiej smakuje z sosem czosnkowym lub ketchupem.

Opis

szybkie i smaczne

Podobne przepisy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Przepis
Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!