Parówki po kanadyjsku
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_2
![Parówki po kanadyjsku](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974357998.jpeg&w=3840&q=75)
Tym parówkom trudno się oprzeć! To wersja pieczona i owinięta chrupiącym boczkiem z płynnym serem w środku. Propozycja zdecydowanie najlepiej smakuje z łagodnym ketchupem Kotlin. Pychotka!
0
0 / 0
Tym parówkom trudno się oprzeć! To wersja pieczona i owinięta chrupiącym boczkiem z płynnym serem w środku. Propozycja zdecydowanie najlepiej smakuje z łagodnym ketchupem Kotlin. Pychotka!
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
6 szt. parówki
3 szt. paluszki serowe
6 plaster boczek wędzony
1 opak. ketchup kotlin łagodny
Przygotowanie
Piekarnik nagrzewamy do 190 stopni. Parówki delikatnie nacinamy wzdłuż.
Każdą z nich wypełniamy połową serowego paluszka. Zawijamy w plaster boczku i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Zapiekamy około 10 minut, aż ser się rozpuści, a boczek przyrumieni. Podajemy z ketchupem i pieczywem.