Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przełam monotonie śniadania lub kolacji prostym przepisem na pyszne parówki zapieczone w kruchym cieście. Sos z ketchupu i żurawiny? To dodatek, który sprawia, że pyszna propozycja stanie się jeszcze bardziej wyjątkowa!
30 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
20 | Dekagramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
Żółtko
|
|
6 | Sztuk |
Parówki
|
|
1 | Sztuka |
Jajko roztrzepane
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszony rozmaryn
|
|
4 | Sztuki |
Ziarna pieprzu
|
|
KECZUP ŻURAWINOWY |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
ocet winny
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |