0

Składniki

1 Łyżeczka
Masł
2 Sztuki
Parówki
1 Sztuka
Ser
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. parówki wyjąć z folijek i przekroić wzdłuż na pół
  2. masło rozgrzać na patelni i ułożyć obok siebie parówki
  3. przekręcić na drugą stronę i udekorować serem (lub wbić jajo)
  4. chwilkę smażyć, zdjąć z kuchenki i przykryć pokrywką

Opis

Bardzo lubię parówki, ale ciągle gotowane i gotowane to nie dla mnie. Urozmaiciłam sobie proste śniadanko plasterkami sera. Czasami zastępuję go przysmażonym do chrupkości jajkiem.

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!