0

Składniki

1 Łyżeczka
Masł
2 Sztuki
Parówki
1 Sztuka
Ser
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. parówki wyjąć z folijek i przekroić wzdłuż na pół
  2. masło rozgrzać na patelni i ułożyć obok siebie parówki
  3. przekręcić na drugą stronę i udekorować serem (lub wbić jajo)
  4. chwilkę smażyć, zdjąć z kuchenki i przykryć pokrywką

Opis

Bardzo lubię parówki, ale ciągle gotowane i gotowane to nie dla mnie. Urozmaiciłam sobie proste śniadanko plasterkami sera. Czasami zastępuję go przysmażonym do chrupkości jajkiem.

Podobne przepisy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!