Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdzone przez mnie, wyszły pyszne! Wspaniały dodatek do mięs, dla gości.
1.5 | Szklanki |
ocet winny
|
|
12 | Sztuk |
Papryka biała
|
|
6 | Sztuk |
liść laurowy
|
|
8 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
60 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
6 | Sztuk |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Sztuka |
ZALEWA
|
|
2 | Łyżki |
sól
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
7 | Szklanek |
woda
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |