Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jesienią papryka jest tania, więc warto zrobić jej zapas w słoiczkach.
1.5 | Kilograma |
Papryka kolorowa
|
|
1 | Szczypta |
gorczyca
|
|
1 | Litr |
woda
|
|
0.25 | Litra |
Oleju
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
Ocet 10%
|
|
10 | Sztuk |
liść laurowy
|
|
10 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
10 | Sztuk |
Ziarno pieprzu
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |