Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czerwona papryka faszerowana kaszą jęczmienną - świetny pomysł na rodzinny obiad lub kolację we dwoje. W proponowanej przez nas wersji standardowy przepis wzbogacony jest o pieczarki i suszone pomidory!
1 | Łodyga |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
6 | Sztuk | ||
2 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |