0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
2 Sztuki
papryka czerwona
4 Sztuki
Pieczarki marynowane
2 Sztuki
Korniszon
1 Sztuka
czosnek
1 Sztuka
szczypiorek
1 Łyżka
majonez
1 Łyżka
śmietana 18%
15 Dekagramów
Bryndza
15 Dekagramów
twaróg półtłusty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Papryki umyć, przekroić wzdłuż na połówki, usunąć nasiona, natrzeć wewnątrz czosnkiem, sola i pieprzem.
  2. Razem utrzeć bryndzę i twaróg, dodać majonez i śmietanę, starte na tarce korniszony i posiekane pieczarki, wymieszać, przyprawić do smaku. szczypiorem posiekać.
  3. Farsz nałożyć do połówek papryki, posypać szczypiorkiem.

Opis

Mój ulubiony zestaw śniadaniowy, najlepiej smakuje z ciepłym pieczywem, można podawać też na kolację.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!