0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
2 Sztuki
papryka czerwona
4 Sztuki
Pieczarki marynowane
2 Sztuki
Korniszon
1 Sztuka
czosnek
1 Sztuka
szczypiorek
1 Łyżka
majonez
1 Łyżka
śmietana 18%
15 Dekagramów
Bryndza
15 Dekagramów
twaróg półtłusty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Papryki umyć, przekroić wzdłuż na połówki, usunąć nasiona, natrzeć wewnątrz czosnkiem, sola i pieprzem.
  2. Razem utrzeć bryndzę i twaróg, dodać majonez i śmietanę, starte na tarce korniszony i posiekane pieczarki, wymieszać, przyprawić do smaku. szczypiorem posiekać.
  3. Farsz nałożyć do połówek papryki, posypać szczypiorkiem.

Opis

Mój ulubiony zestaw śniadaniowy, najlepiej smakuje z ciepłym pieczywem, można podawać też na kolację.

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!