Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron pochodzący z Toskanii, czyli pappardelle. Poznaj nasz przepis na szybki i zdrowy obiad - pappardelle zapiekane ze szparagami (dodatkowo oprószone świeżo zmielonym pieprzem i startym parmezanem). Do przygotowania tego włoskiego przysmaku wystarczy jedynie 40 minut!
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Pęczek |
Szparagi
|
|
1 | Sztuka |
makaron Lubella Inspiracje pappardelle
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
4 | Łyżki |
parmezan
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |