Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Panuozzo to włoska kanapka, która powstaje z ciasta na pizzę. Jej środek wypełniają aromatyczne dodatki, takie jak ser mozzarella, salami i rukola. Całość dopełnia sos pomidorowy i przyprawy. To świetny wybór na szybki lunch, przekąskę, śniadanie lub pikniki. Panuozzo z mozzarellą i salami zasmakuje zarówno miłośnikom kuchni włoskiej, jak i tym, którzy poszukują nowych smaków. Życzymy smacznego!
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów |
Drożdże świeże
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
150 | Mililitrów |
woda
|
|
50 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
8 | Plastrów |
Salami
|
|
50 | Gramów |
Rukola
|
|
200 | Gramów |
mozzarella
|
|
1 | Puszka |
Pomidory w puszce
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
Sól i pieprz do smaku
|
|
1 | Szczypta |
Papryka słodka do smaku
|
|
1 | Szczypta |
Bazylia do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |