Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Panna cotta - Włoski deser na bazie śmietanki w twoim domu? Da się zrobić. Do zagotowanej z mlekiem śmietanki dodaj żelatynę i syrop z dzikiej róży, przelej do foremek i wstaw do lodówki, żeby stężała. I voilà - pyszna panna cotta, która możesz podawać z syropem, świeżymi owocami lub czym tylko sobie zamarzysz.
75 | Opakowań | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
200 | Mililitrów |
mleko
|
|
4 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
4 | Łyżki |
woda
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |