Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealna propozycja na obiad, sycącą przekąskę czy śniadanie. Rukola, mozzarella, bazylia i pyszny grillowany kurczak. Nic tylko palce lizać!
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
Pierś z kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
Kulka mozarelli
|
|
4 | Sztuki |
Liść sałaty lodowej
|
|
1 | Garść |
Rukola
|
|
1 | Garść |
świeża bazylia
|
|
4 | Łyżki |
Starty ser typu parmezan
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
majonez
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
4 | Sztuki |
Ciabatta
|
|
0.25 | Łyżeczki |
Słodka papryka mielona
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |