Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepyszne, delikatne ciasto o mocno migdałowym aromacie, przełamanym warstwą pysznego dżemu, przełożone puszystym maślanym kremem. Efektowne i cudowne w smaku, w sam raz na wielkie uroczystości lub do kawy.
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
8 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Szczypty |
sól biała
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
120 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Sztuka |
Aromat migdałowy
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |