Panga w szynce
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Panga w szynce](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974608013.jpeg&w=3840&q=75)
Na grila
0
0 / 0
Na grila
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. tymianek
1 szczyp. sól
400 g panga
4 szt. szynka
2 szt. liść laurowy
2 łyżka nać pietruszki
Przygotowanie
1
Pangę natrzeć tymiankiem, wymieszanym z pokruszonymi liśćmi laurowymi i solą. Każdy kawałek ryby owinąć w plaster szynki i układać na osobnych kwadracikach folii aluminiowej, szczelnie owinąć. Tak przygotowaną rybę grillować na ruszcie.