Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chudziutka rybka w delikatnym sosie, szybka i prosta potrawa. Mozna podawac z frytkami i surowką.
200 | Mililitrów |
śmietana 12%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa typu vegeta
|
|
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
3 | Sztuki |
Filet z pangi
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |