Panga w galarecie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Panga w galarecie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977303274.jpeg&w=3840&q=75)
Idealna na wigilijną kolacje,a także jako zakąska.Moze byc takze podawana na urodziny itp
0
0 / 0
Idealna na wigilijną kolacje,a także jako zakąska.Moze byc takze podawana na urodziny itp
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
1 l bulion warzywny krakus
4 łyżecz. żelatyna
0.50 l woda
2 szt. panga
2 szt. marchew
10 szt. groszek zielony
2 szt. jaja kurze całe
Przygotowanie
Przygotowac wywar z warzyw ,pod koniec gotowania wrzucić filety z ryby na 10 min.Wyjac gotowanea marchewkę pokroic w kółka i poukładac na półmisku,jajka ugotowac na twardo i pokroic na kółka i tez poukładac na połmisku .
Posypac groszkiem.Na górę połozyć ugotowane filety z pangi.Odlac pół litra wywaru,podgrzac i wsypac zelatyne i dobrze wymieszac.
Przygotowanym wywarem zalac półmisek az przykryje wszystkie dodatki.Odstawic do lodówki az zastygnie