Panga w galarecie

m7
Panga w galarecie

0

0 / 0

Idealna na wigilijną kolacje,a także jako zakąska.Moze byc takze podawana na urodziny itp

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 l bulion warzywny krakus

4 łyżecz. żelatyna

0.50 l woda

2 szt. panga

2 szt. marchew

10 szt. groszek zielony

2 szt. jaja kurze całe

Przygotowanie


1

Przygotowac wywar z warzyw ,pod koniec gotowania wrzucić filety z ryby na 10 min.Wyjac gotowanea marchewkę pokroic w kółka i poukładac na półmisku,jajka ugotowac na twardo i pokroic na kółka i tez poukładac na połmisku .

2

Posypac groszkiem.Na górę połozyć ugotowane filety z pangi.Odlac pół litra wywaru,podgrzac i wsypac zelatyne i dobrze wymieszac.

3

Przygotowanym wywarem zalac półmisek az przykryje wszystkie dodatki.Odstawic do lodówki az zastygnie

Wartości odżywcze na porcję


Energia

172

kcal

Białka

21

gram

Węglowodany

8

gram

Tłuszcze

6

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły