Panga panierowana z marchewką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Panga panierowana z marchewką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F2822-1702057650733.jpeg&w=3840&q=75)
pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam
1
0 / 0
pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 kg panga
1 kg marchew
4 szczyp. przyprawa do ryb
5 szt. sałata lodowa
1 szt. jajko
5 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna
5 łyżka bułka tarta
Przygotowanie
1
Pangę panierować i usmażyć na oleju.
2
Marchew ugotować i pokroić.
3
Na liściach sałaty ułożyć rybę.
4
Nałożyć na nią marchew.
5
Przyprawić do smaku.