Panga panierowana z marchewką
m7
pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam
Wartości odżywcze na porcję
Energia
b/d
Białka
b/d
Węglowodany
b/d
Tłuszcze
b/d
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
0 / 0
pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 kg panga
1 kg marchew
4 szczyp. przyprawa do ryb
5 szt. sałata lodowa
1 szt. jajko
5 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna
5 łyżka bułka tarta
Przygotowanie
1
Pangę panierować i usmażyć na oleju.
2
Marchew ugotować i pokroić.
3
Na liściach sałaty ułożyć rybę.
4
Nałożyć na nią marchew.
5
Przyprawić do smaku.