Panga panierowana z marchewką

m7
Panga panierowana z marchewką

Średnia 0 / 0

Oceń!

pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 kg panga

1 kg marchew

4 szczyp. przyprawa do ryb

5 szt. sałata lodowa

1 szt. jajko

5 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna

5 łyżka bułka tarta

Przygotowanie


Pangę panierować i usmażyć na oleju.

Marchew ugotować i pokroić.

Na liściach sałaty ułożyć rybę.

Nałożyć na nią marchew.

Przyprawić do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

554

kcal

Białka

50

gram

Węglowodany

61

gram

Tłuszcze

12

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły