1

Składniki

1 Kilogram
Panga
1 Kilogram
marchew
4 Szczypty
przyprawa do ryb
5 Sztuk
sałata lodowa
1 Sztuka
jajko
5 Łyżek
mąka
5 Łyżek
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pangę panierować i usmażyć na oleju.
  2. Marchew ugotować i pokroić.
  3. Na liściach sałaty ułożyć rybę.
  4. Nałożyć na nią marchew.
  5. Przyprawić do smaku.

Opis

pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Przepis
Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Mini Inspiracja

Przepis
Łatwy Do 40 min
Mini Inspiracja

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!