Panga panierowana z marchewką
m7
pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam
Wartości odżywcze na porcję
Energia
554
kcal
Białka
50
gram
Węglowodany
61
gram
Tłuszcze
12
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
0 / 0
pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 kg panga
1 kg marchew
4 szczyp. przyprawa do ryb
5 szt. sałata lodowa
1 szt. jajko
5 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna
5 łyżka bułka tarta
Przygotowanie
Pangę panierować i usmażyć na oleju.
Marchew ugotować i pokroić.
Na liściach sałaty ułożyć rybę.
Nałożyć na nią marchew.
Przyprawić do smaku.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
554
kcal
Białka
50
gram
Węglowodany
61
gram
Tłuszcze
12
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.