Panga panierowana z marchewką

m7
Panga panierowana z marchewką

1

0 / 0

pyszna panga, uwielbiam takie dania, polecam

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 kg panga

1 kg marchew

4 szczyp. przyprawa do ryb

5 szt. sałata lodowa

1 szt. jajko

5 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna

5 łyżka bułka tarta

Przygotowanie


1

Pangę panierować i usmażyć na oleju.

2

Marchew ugotować i pokroić.

3

Na liściach sałaty ułożyć rybę.

4

Nałożyć na nią marchew.

5

Przyprawić do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

554

kcal

Białka

50

gram

Węglowodany

61

gram

Tłuszcze

12

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły