0

Składniki

1 Kilogram
Filety pangi białej
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Litra
śmietana 18%
1 Sztuka
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1.Rybę rozmrozić, odlać wodę, pokroić w kostkę.
  2. 2. Posiekać koperek
  3. 3.śmietanę wlać do rondelka, posolić, zagotować, dodać pieprzu do smaku,
  4. wsypać koperek.
  5. 3.Do wrzącej śmietany wrzucić rybę, gotować 4 - 5 minut

Opis

Potrawa tania, bardzo szybka i łatwa do przygotowania; można spożywać na zimno i na ciepło np. Z ryżem, makaronem, ziemniakami.

Podobne przepisy

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz.

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Quiche z grillowanym łososiem i brokułami

Łatwy Do 3 godz.

Świdry w sosie serowym

Łatwy Do 40 min.

Wstążki w śmietanie

Łatwy Do 20 min.

Wstążki z sosem grzybowym

Łatwy Do 1 godz.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!