Example thumb
0

Składniki

1 Kilogram
Filety pangi białej
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Litra
śmietana 18%
1 Sztuka
koper ogrodowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. 1.Rybę rozmrozić, odlać wodę, pokroić w kostkę.
  2. 2. Posiekać koperek
  3. 3.śmietanę wlać do rondelka, posolić, zagotować, dodać pieprzu do smaku,
  4. wsypać koperek.
  5. 3.Do wrzącej śmietany wrzucić rybę, gotować 4 - 5 minut

Opis

Potrawa tania, bardzo szybka i łatwa do przygotowania; można spożywać na zimno i na ciepło np. Z ryżem, makaronem, ziemniakami.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!