0

Składniki

1 Kilogram
Filety pangi białej
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Litra
śmietana 18%
1 Sztuka
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1.Rybę rozmrozić, odlać wodę, pokroić w kostkę.
  2. 2. Posiekać koperek
  3. 3.śmietanę wlać do rondelka, posolić, zagotować, dodać pieprzu do smaku,
  4. wsypać koperek.
  5. 3.Do wrzącej śmietany wrzucić rybę, gotować 4 - 5 minut

Opis

Potrawa tania, bardzo szybka i łatwa do przygotowania; można spożywać na zimno i na ciepło np. Z ryżem, makaronem, ziemniakami.

Podobne przepisy

Cielęcina w sosie koperkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Quiche z grillowanym łososiem i brokułami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Quiche z grillowanym łososiem i brokułami

Świdry w sosie serowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świdry w sosie serowym

Wstążki w śmietanie

Przepis
Łatwy Do 15 min
Wstążki w śmietanie

Wstążki z sosem grzybowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Wstążki z sosem grzybowym

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Camembert w cieście naleśnikowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!