Panga biała w sosie koperkowym
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Panga biała w sosie koperkowym](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975827707.jpeg&w=3840&q=75)
Potrawa tania, bardzo szybka i łatwa do przygotowania; można spożywać na zimno i na ciepło np. Z ryżem, makaronem, ziemniakami.
1
0 / 0
Potrawa tania, bardzo szybka i łatwa do przygotowania; można spożywać na zimno i na ciepło np. Z ryżem, makaronem, ziemniakami.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 kg filety pangi białej
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
0.50 l śmietana 18%
1 szt. koper ogrodowy
Przygotowanie
1
1.Rybę rozmrozić, odlać wodę, pokroić w kostkę.
2
2. Posiekać koperek
3
3.śmietanę wlać do rondelka, posolić, zagotować, dodać pieprzu do smaku,
4
wsypać koperek.
5
3.Do wrzącej śmietany wrzucić rybę, gotować 4 - 5 minut