Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa tania, bardzo szybka i łatwa do przygotowania; można spożywać na zimno i na ciepło np. Z ryżem, makaronem, ziemniakami.
1 | Kilogram |
Filety pangi białej
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Litra |
śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka |
koper ogrodowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |