Panga biała w sosie koperkowym

m7
Panga biała w sosie koperkowym

0

0 / 0

Potrawa tania, bardzo szybka i łatwa do przygotowania; można spożywać na zimno i na ciepło np. Z ryżem, makaronem, ziemniakami.

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


8 porcji

Składniki

1 kg filety pangi białej

1 szcz. sól

1 szcz. pieprz

0.50 l śmietana 18%

1 szt. koper ogrodowy

Przygotowanie


1

1.Rybę rozmrozić, odlać wodę, pokroić w kostkę.

2

2. Posiekać koperek

3

3.śmietanę wlać do rondelka, posolić, zagotować, dodać pieprzu do smaku,

4

wsypać koperek.

5

3.Do wrzącej śmietany wrzucić rybę, gotować 4 - 5 minut

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły