Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przygotuj smakowite, lekko wilgotne brownie, przykryte pysznym kremem z serka twarogowego, z dodatkiem aromatycznej wanilii i pokruszonych, słonych paluszków. Czekoladowy deser przełamany słonymi paluszkami osłodzi Twój dzień!
Spód: |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
6 | Łyżek |
masło
|
|
Ciasto: |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
JAJA
|
|
120 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Krem: |
|||
400 | Gramów |
Ser twarogowy
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
80 | Gramów |
masło
|
|
0.5 | Łyżeczki |
ekstrakt waniliowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |