Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciekawa odmiana od tradycyjnych "schabowych", doskonała na rodzinny, niedzielny obiad.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Przyprawa ziołowa
|
|
0.5 | Łyżeczki |
ocet balsamiczny
|
|
1 | Szklanka |
Rosoł
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana
|
|
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
olej
|
|
50 | Dekagramów |
schab bez kości
|
|
50 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |