4

Składniki

1 Łyżeczka
papryka słodka
1 Łyżeczka
Czarny pieprz
200 Gramów
Serek topiony śmietankowy
200 Gramów
ser żółty
0.3 Szklanki
mleko
1 Sztuka
ingridient
Lubella Paluszki
4 Łyżki
Piwo
2 Łyżki
parmezan
1 Łyżka
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Dodaj paprykę, pieprz, musztardę i piwo. Wymieszaj.
  2. Dodaj sery i serki topione. Podgrzewaj aż ser się rozpuści.
  3. Zetrzyj ser. Wlej mleko do rondelka.

Opis

Piwno-musztardowo-serowy dip.

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Makaron z miodem i makiem

Średni Do 3 godz.

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min.

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min.

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Kutia

Średni Ponad 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!