4

Składniki

1 Łyżeczka
papryka słodka
1 Łyżeczka
Czarny pieprz
200 Gramów
Serek topiony śmietankowy
200 Gramów
ser żółty
0.3 Szklanki
mleko
1 Sztuka
ingridient
Lubella Paluszki
4 Łyżki
Piwo
2 Łyżki
parmezan
1 Łyżka
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Dodaj paprykę, pieprz, musztardę i piwo. Wymieszaj.
  2. Dodaj sery i serki topione. Podgrzewaj aż ser się rozpuści.
  3. Zetrzyj ser. Wlej mleko do rondelka.

Opis

Piwno-musztardowo-serowy dip.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron z miodem i makiem

Przepis
Średni Do 3 godz
Makaron z miodem i makiem

Zapiekany ryż z jabłkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Zapiekany ryż z jabłkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!