4

Składniki

1 Łyżeczka
papryka słodka
1 Łyżeczka
Czarny pieprz
200 Gramów
Serek topiony śmietankowy
200 Gramów
ser żółty
0.3 Szklanki
mleko
1 Sztuka
ingridient
Lubella Paluszki
4 Łyżki
Piwo
2 Łyżki
parmezan
1 Łyżka
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Dodaj paprykę, pieprz, musztardę i piwo. Wymieszaj.
  2. Dodaj sery i serki topione. Podgrzewaj aż ser się rozpuści.
  3. Zetrzyj ser. Wlej mleko do rondelka.

Opis

Piwno-musztardowo-serowy dip.

Podobne przepisy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron z miodem i makiem

Średni Do 3 godz
Makaron z miodem i makiem

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!