Paluszki z dipem

goodfoodlover
Paluszki z dipem

4

0 / 0

Piwno-musztardowo-serowy dip - świetna imprezowa przekąska z paluszkami. Aby wykonać przepyszny dip należy wymieszać wszystkie składniki (paprykę, pieprz, musztardę, piwo, ser żółty i topiony), a następnie podgrzać aż się rozpuszczą.

9

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


15 porcji

Składniki

1 łyżeczka papryka słodka

1 łyżeczka czarny pieprz

200 g serek topiony śmietankowy

200 g ser żółty

0.30 szkl. mleko

1 szt. lubella paluszki

4 łyżka piwo

2 łyżka parmezan

1 łyżka musztarda

Przygotowanie


1

Zetrzyj ser. Wlej mleko do rondelka.

2

Dodaj sery i serki topione. Podgrzewaj aż ser się rozpuści.

3

Dodaj paprykę, pieprz, musztardę i piwo. Wymieszaj.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły