1

Składniki

0 Szczypt
sól
0 Szczypt
pieprz
1.5 Szklanki
Groszek zielony mrożony
1 Sztuka
1 Sztuka
Łosoś wędzony
2 Łyżki
majonez
1 Łyżka
jogurt naturalny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Groszek ugotuj.
  2. Przełóż do miski. Dodaj majonez, jogurt naturalny.
  3. Wsyp sól i pieprz.
  4. Zmiksuj wszystko na gładką pastę.
  5. Paluszki owiń wędzonym łososiem.
  6. Podawaj z dipem groszkowym.

Opis

W towarzystwie groszkowego dipu.

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!