Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Paella valenciana to hiszpańskie danie, które przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kremowych kombinacji kulinarnych. Połączenie mięsa, warzyw, ryżu i aromatycznych przypraw sprawdzi się na różne okazje — od rodzinnych obiadów po przyjęcia ze znajomymi lub romantyczną kolację we dwoje. Przygotuj paellę valencianę w swojej kuchni i przenieś się do słonecznej Hiszpanii, delektując się prawdziwym smakiem tego wyjątkowego dania!
500 | Gramów |
Ryż arborio
|
|
500 | Gramów |
Pierś z kurczaka
|
|
300 | Gramów |
Mięso z królika
|
|
200 | Gramów |
fasolka szparagowa
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
czerwona fasola w puszce
|
|
0.5 | Sztuki |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
Limonka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
papryka wędzona
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Szafran
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |