Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pad thai, czyli popularne danie kuchni tajskiej, które łączy w sobie smak kwaśny, słony, ostry i słodki. Przypadnie do gustu każdemu, kto ceni sobie aromatyczne potrawy. Makaron ryżowy w towarzystwie chrupiących orzeszków i wyrazistego sosu będzie świetnym sposobem na obiad dla całej rodziny.
250 | Gramów |
Makaron ryżowy
|
|
200 | Gramów |
Tofu
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Łyżki |
Olej arachidowy
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Garść |
Orzeszki ziemne
|
|
1 | Garść |
Świeża kolendra
|
|
2 | Sztuki |
Zielone cebulki
|
|
Składniki na marynatę do tofu |
|||
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżeczka |
miód
|
|
1 | Łyżka |
Olej sezamowy
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Łyżeczka |
Starty korzeń imbiru
|
|
Sos |
|||
2 | Łyżki |
Sos rybny
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
Sok z limonki
|
|
2 | Łyżeczki |
Cukier brązowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |