Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pączki nie tylko na tłusty czwartek, ale i na co dzień. Bardzo aromatyczne z marmoladą morelową w czekoladowej polewie.
10 | Łyżeczek | ||
![]() |
|||
1 | Mililitr |
Aromat pomarańczowy
|
|
1 | Kilogram |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
250 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
150 | Gramów |
drożdże
|
|
16 | Gramów |
CUKIER WANILIOWY
|
|
250 | Gramów |
Marmolada morelowa
|
|
200 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
6 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
olej słonecznikowy
|
|
8 | Łyżek |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
ocet
|
|
5 | Łyżek |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |