Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Znakomity przepis na pączki ze śliwkowym nadzieniem i cytrynową-rumową nutą. Warto zmodyfikować tradycyjny przepis i cieszyć się nowymi doznaniami smakowymi. Palce lizać!
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
smalec
|
|
1 | Szczypta |
Olejek rumowy
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
skórka z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
cukier puder
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
3 | Dekagramy |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |