1

Składniki

400 Gramów
Płatki owsiane
1 Sztuka
banan
1 Sztuka
jajka
0.5 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
400 Mililitrów
mleko
1 Łyżka
miód
2 Łyżki
olej
1 Łyżeczka
sól
1 Opakowanie
ingridient
Dżem truskawkowy Łowicz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę. Odstaw na 10 minut.
  2. Na rozgrzanej patelni, bez tłuszczu piecz pankejki aż się zarumienią.
  3. Podawaj z dżemem truskawkowym Łowicz.

Podobne przepisy

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Łatwy Do 15 min
Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Kakaowy Shake

Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Muffinki z Mlekołakami

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z Mlekołakami

Naleśniki z owocami

Łatwy Do 40 min
Naleśniki z owocami

Pieczone mini omlety

Łatwy Do 40 min
Pieczone mini omlety

Ciastka owsiane z czekoladą

Średni Do 1 godz
Ciastka owsiane z czekoladą

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Eklerki z kremem czekoladowym

Średni Do 1 godz
Eklerki z kremem czekoladowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!