1

Składniki

400 Gramów
Płatki owsiane
1 Sztuka
banan
1 Sztuka
jajka
0.5 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
400 Mililitrów
mleko
1 Łyżka
miód
2 Łyżki
olej
1 Łyżeczka
sól
1 Opakowanie
ingridient
Dżem truskawkowy Łowicz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę. Odstaw na 10 minut.
  2. Na rozgrzanej patelni, bez tłuszczu piecz pankejki aż się zarumienią.
  3. Podawaj z dżemem truskawkowym Łowicz.

Podobne przepisy

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Muffinki z dżemem truskawkowym Łowicz

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z dżemem truskawkowym Łowicz

Pełnoziarniste gofry czekoladowe

Łatwy Do 1 godz
Pełnoziarniste gofry czekoladowe

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Łatwy Do 15 min
Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Kakaowy Shake

Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Muffinki z Mlekołakami

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z Mlekołakami

Naleśniki z owocami

Łatwy Do 40 min
Naleśniki z owocami

OMLET Z OWOCAMI

Łatwy Do 15 min
OMLET Z OWOCAMI

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!