2

Składniki

400 Gramów
Płatki owsiane
1 Sztuka
banan
1 Sztuka
jajka
0.5 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
400 Mililitrów
mleko
1 Łyżka
miód
2 Łyżki
olej
1 Łyżeczka
sól
1 Opakowanie
ingridient
Dżem truskawkowy Łowicz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę. Odstaw na 10 minut.
  2. Na rozgrzanej patelni, bez tłuszczu piecz pankejki aż się zarumienią.
  3. Podawaj z dżemem truskawkowym Łowicz.

Podobne przepisy

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Muffinki z dżemem truskawkowym Łowicz

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki z dżemem truskawkowym Łowicz

Pełnoziarniste gofry czekoladowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pełnoziarniste gofry czekoladowe

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Kakaowy Shake

Przepis
Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Muffinki z Mlekołakami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki z Mlekołakami

Muffiny z jagodami idealne do szkoły

Przepis
Łatwy Do 40 min
Muffiny z jagodami idealne do szkoły

Naleśniki z owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Naleśniki z owocami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!