0

Składniki

1 Pęczek
1 Garść
Suszona żurawina
40 Gramów
sałata
8 Sztuk
pomidorki koktajlowe
3 Sztuki
kulki mozarelli małe
1 Sztuka
Mandarynki
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy al dente.
  2. Sałatę podzielić na mniejsze kawałki (według uznania), pomidorki koktajlowe przekroić na pół.
  3. Mandarynki obrać i każdy listek przekroić również na dwie części.
  4. Wszystkie składniki przekładamy do miski i doprawiamy do smaku.

Opis

Owocowy zawrót głowy to pomysł na pyszny deser owocowy podany w miseczkach.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!