Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na małe, słodkie co-nieco? Przygotuj owocowy deser na bazie makaronu z kremem mascarpone i czekoladą. Makaron polej domowej roboty sosem porzeczkowym, przyozdób kuleczką kremu i posyp wiórkami czekoladowymi. Smacznego!
400 | Gramów |
makaron Lubella Pappardelle
|
|
400 | Gramów |
Porzeczki czarne mrożone
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
200 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
30 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
0.3 | Szklanki |
mięta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |