0

Składniki

1 Sztuka
Brzoskwine w syropie
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
kiwi
3 Łyżki
jogurt naturalny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Brzoskwinie i ananasa kroimy w dużą kostkę i odstawiamy na 40 min na sitko. Jogurt miksujemy z cukrem. Odsączone owoce przekładamy do miski, polewamy słodkim jogurtem i ozdabiamy kiwi. wstawiamy na 5 minut do lodówki by się lekko schłodziło.

Opis

Lekka przekąska.

Podobne przepisy

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz.

Ciasto z kaszy manny z ananasem

Łatwy Do 40 min.

Czekoladowe świderki z truskawkami

Łatwy Do 40 min.

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz.

Jogurt z musem

Łatwy Do 40 min.

Makowiec

Średni Do 1 godz.

Mazurek

Łatwy Do 1 godz.

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Średni Do 1,5 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!