0

Składniki

1 Sztuka
Brzoskwine w syropie
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
kiwi
3 Łyżki
jogurt naturalny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Brzoskwinie i ananasa kroimy w dużą kostkę i odstawiamy na 40 min na sitko. Jogurt miksujemy z cukrem. Odsączone owoce przekładamy do miski, polewamy słodkim jogurtem i ozdabiamy kiwi. wstawiamy na 5 minut do lodówki by się lekko schłodziło.

Opis

Lekka przekąska.

Podobne przepisy

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Chrupiące ciasteczka z płatkami

Łatwy Do 1,5 godz
Chrupiące ciasteczka z płatkami

Ciasto z kaszy manny z ananasem

Łatwy Do 40 min
Ciasto z kaszy manny z ananasem

Cynamonowo-owocowa miska śniadaniowa

Łatwy Do 15 min
Cynamonowo-owocowa miska śniadaniowa

Czekoladowe świderki z truskawkami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe świderki z truskawkami

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Jogurt z musem

Łatwy Do 40 min
Jogurt z musem

Makowiec

Średni Do 1 godz
Makowiec

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!