Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Risotto z owocami morza o pikantnym smaku i kokosowym aromacie. Potrawa prosta, ale mająca spory potencjał - robi wrażenie na gościach i doskonale komponuje się ze schłodzonym białym winem!
0.5 | Kilograma | ||
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
Czerwona pasta tajska
|
|
2 | Łyżeczki |
Zielona pasta tajska
|
|
1 | Kostka |
bulion warzywny
|
|
1 | Szklanka |
ryż biały
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Mleczko kokosowe
|
|
2 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |