0

Składniki

150 Mililitrów
olej
1 Kilogram
Panga
1 Łyżeczka
sól
200 Gramów
mąka pszenna tortowa
3 Łyżki
Sos ostrygowy
1 Łyżka
SOS SOJOWO-GRZYBOWy
0.5 Łyżeczki
pieprz kolorowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pangę rozmrozić,umyć i osuszyć.
  2. Pokroić na kawałki i wrzucić do miski.
  3. Dodać oba sosy, sól i pieprz i wymieszać i odstawić na 20 minut.
  4. Po tym czasie mocno rozgrzać oliwę na patelni.
  5. Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i smażyć po około 5 minut z każdej strony.

Opis

Panga na ostrygowo

Podobne przepisy

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Bigosik z dwóch kapust

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigosik z dwóch kapust

Makaron z mięsem

Przepis
Średni Do 1 godz
Makaron z mięsem

Bigos

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Bigos

Kluski śląskie z sosem mięsnym

Przepis
Średni Do 1 godz
Kluski śląskie z sosem mięsnym

Racuchy.

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Racuchy.

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!