0

Składniki

150 Mililitrów
olej
1 Kilogram
Panga
1 Łyżeczka
sól
200 Gramów
mąka pszenna tortowa
3 Łyżki
Sos ostrygowy
1 Łyżka
SOS SOJOWO-GRZYBOWy
0.5 Łyżeczki
pieprz kolorowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pangę rozmrozić,umyć i osuszyć.
  2. Pokroić na kawałki i wrzucić do miski.
  3. Dodać oba sosy, sól i pieprz i wymieszać i odstawić na 20 minut.
  4. Po tym czasie mocno rozgrzać oliwę na patelni.
  5. Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i smażyć po około 5 minut z każdej strony.

Opis

Panga na ostrygowo

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!