Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Skoro tu trafiłeś, musisz być miłośnikiem ostrych smaków. Spróbuj czegoś nowego! Dziś Pani Pikantna poleca przepis na klasyczną indyjską potrawę z odrobiną ketchupowej pikanterii.
50 | Dekagramów |
filet z kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
50 | Gramów |
Korzeń imbiru utarty
|
|
50 | Mililitrów |
sok z cytryny
|
|
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
Przyprawa curry
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
8 | Łyżek | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |