Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne danie i bardzo łatwe w przygotowaniu. Składniki nie wyszukane, ale w połączeniu dają wyszukany, wyrazisty dzięki odrobinie pikantności smak. Przepis, który nadaje się zarówno na obiad jak i kolację we dwoje.
500 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Szczypta |
zioła prowansalskie
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz ziołowy
|
|
0.25 | Litra |
oliwa z oliwek
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |