Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Błyskawiczny przepis na ostrą zupę po chińsku. Wykorzystaj makaron chiński i sos chiński Łowicz, by w niecałe pół godziny wyczarować prawdziwie orientalny obiad. Wystarczy wlać sos do garnka, dodać wrzątku, dosypać tofu i gotować ok. 5 minut. Po odstawieniu z ognia wrzucić makaron i poczekać aż napęcznieje. Ostra zupa po chińsku jest już gotowa.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
Tofu
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryka chilli
|
|
4 | Sztuki | ||
100 | Gramów | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |