0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos chiński łowicz
250 Gramów
Tofu
0.5 Łyżeczki
Papryka chilli
4 Sztuki
cebula dymka
100 Gramów
Makaron chiński
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do garnka wlej Sos Chiński Łowicz i dodaj 400ml wrzątku. Dopraw chilli.
  2. Tofu pokrój w kostkę o wymiarach 1cm x1cm i wrzuć do zupy.
  3. Gotuj 5 min. na małym ogniu.
  4. Odstaw z ognia i dodaj makaron.
  5. Pozostaw do napęcznienia na ok. 5 min.
  6. Posyp pokrojoną dymką.

Podobne przepisy

Barszcz biały z grzybkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały z grzybkami

Barszcz czerwony na żeberkach

Przepis
Średni Do 3 godz
Barszcz czerwony na żeberkach

Barszcz świąteczny

Przepis
Średni Do 40 min
Barszcz świąteczny

Domowy rosół staropolski

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Domowy rosół staropolski

Flaczki drobiowe

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Flaczki drobiowe

Flaki wołowe z pieczarkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Flaki wołowe z pieczarkami

Grochówka mojej babci

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Grochówka mojej babci

Grochówka na golonce

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Grochówka na golonce

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!